Utställare under Mediamässan i Gävle

Utställare på Mediamässan

Under Mediamässan i Gävle kan många olika utställare skådas och du hittar allt ifrån skolor till start-ups inom tillverkning av appar och stora företag som som Canon och Nikon. Branschen inom media är stor och bred därför tillkommer nya utställare varje år inom olika grupper som gaming och ljud. Detta är ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter och få inspiration och information om möjligheterna inom media och foto. Även för den som är sugen på att börja plugga inom media är det bra att ta kontakt med skolorna som är på plats för information.

Utställare som ställer upp

Bland alla utställare som ställer upp på mässan i Gävle hittar du bland annat gymnasieskolor, högskolor och företag som TV4, SVT och övriga film- och fotoföretag. Mässan är en perfekt plats att knyta nya kontakter på samt att få information och tips om de produkter som kommer finnas till försäljning inom en snar framtid. Det finns även föreläsare och utbildare på mässan som gör detta till en lärorik upplevelse som innebär att du kan vidga dina vyer på flera olika plan.

För varje år hoppas Mediamässan kunna utvecklas och bli ännu bättre. Därför kan nya utställare komma att vara på mässan i form av webbproducenter, gamingutvecklare, apputvecklare och multimediaproducenter. Man hoppas att fler företag från ljud och tillverkning av appar ska delta som kan ge besökare mer information om denna spännande bransch. Branschen är oerhört bred och det finns mycket att lära för både de som ställer ut och besökare vilket gynnar alla. Det är även många program på scen som är till för att utveckla den personliga individen och informera om tips och produkter.

Olika monterpriser och storlekar

För den som är intresserad av att ställa ut finns det olika monterpriser där det ingår wifi, el, kaffe/te samt frukt. Man får välja mellan vilken storlek på montern man vill ha och det ingår även en spotlightlampa som sitter i varje hörn. Det finns även möjlighet att välja mellan vilken höjd på monterväggen man vill ha och inredning sker efter personlig smak. Att vara utställare innebär att man delar utrymme med välkända företag inom mediabranschen som Canon och Nikon, där både inspiration och kunskap kan delas med varandra.

Därför är det perfekt att ta tillfället i akt att bli utställare för att få sitt egna företag att växa eller bara gå som besökare och titta på allt som visas. Mässan håller till på Gavlerinken Arenan för att kunna ge plats till så många besökare som möjligt och erbjuda något för alla. Mässan är en oas för de som älskar media och foto men även för den som är intresserad av att lära sig mer om skolor med medianriktning.

Utmärkt sätt att komma i kontakt

Mässor är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med den bransch man antingen är i, eller vill in i. För att få tips och uppdateringar om de nyaste inom media så är det en bra idé att besöka mässan och se vad alla utställare har att erbjuda. Mediamässan lockar många företag att ställa ut, stora som små, och även högskolor finns på plats vilket gynnar de besökare som har tankar på att börja plugga inom ämnet. På detta sätt knyts viktiga företagskontakter och man får som besökare en idé om vad branschen handlar om.